Kralengordijn

Voor een uitstekend kralengordijn, kunt u terecht bij Vliegengordijnen Expert. Bij ons vindt u vliegengordijnen van de hoogste kwaliteit, in verschillende materialen en maten. Met behulp van onze gordijnen, kunt u op een diervriendelijke en decoratieve manier vliegende insecten buiten de deur houden.

Kralen vliegengordijnen
Bij Vliegengordijnen Expert vindt u vliegengordijnen van verschillende toonaangevende materialen, waaronder kralen. Een kralengordijn van Vliegengordijnen Expert bestaat uit kralen banen die het gordijn een zeer exclusief effect geven. Daarnaast zijn deze banen nauw sluitend, wat ervoor zorgt dat vliegende insecten geen kans hebben om binnen te komen. Bovendien hebben ze een lange levensduur en kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Als u de gewenste maat doorgeeft aan ons, leveren wij een volledig gemonteerd gordijn. Op onze site kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Contact
Een uitstekend kralengordijn, voor het buitenhouden van vliegende insecten, kunt u bestellen bij Vliegengordijnen Expert. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492-320819 of info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt uw gewenste gordijn eenvoudig online bestellen, maar er zijn ook verschillende dealers of markten waar onze gordijnen worden verkocht.

Kies je soort vliegengordijn


Gegevens worden opgehaald