Aluminum vliegengordijnen

Licht binnen, vliegen buiten: dat is de grote kracht van aluminium vliegengordijnen. De oersterke schakels laten volop daglicht door, maar vliegen en andere vliegende insecten zien deze vliegengordijnen toch als een ondoordringbare barrière. Beschikbaar in grote en kleine schakels. En natuurlijk in volop fantastische kleuren en prints!

Dag vliegen, hallo zonlicht!

Een vliegengordijn geeft een ruimte een echte zomerse uitstraling en houd vliegende insecten buiten de deur. Maar je hebt natuurlijk liever niet dat datzelfde vliegengordijn al die fijne zomerse zonnestralen tegenhoudt. Onze aluminium vliegengordijnen zijn gemaakt van open schakels die een transparant effect creëren. Zo houd je vliegen buiten, terwijl de zon gewoon naar binnen kan!

Kant-en-klaar geleverd

Wij maken al onze aluminium vliegengordijnen voor jou op maat. Bestellen is heel simpel. Kies de kleur en uitvoering en geef de afmetingen van je deurkozijn aan ons door. Hulp nodig met het opmeten van je deurkozijn? Bekijk dan onze meetinstructies. Zo weet je zeker dat je aluminium vliegengordijn straks goed past!

Kleurvast en ijzersterk

De schakels van aluminium vliegengordijnen zijn gemaakt van zogeheten geanodiseerd aluminium. Anodiseren is een techniek om het buitenste laagje aluminium ijzersterk en slijtvast te maken. Het mooie aan deze techniek is dat je de kleur perfect insluit. Zo blijft je vliegengordijn superlang mooi. Welke stijl is jouw favoriet?

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9 (977 reviews)
Kiyoh
24 van in totaal 24 producten getoond pm

Filter

Afmeting
Kleuren
Kant-en-Klaar
Motief
Stijl

Gegevens worden opgehaald