Luxe vliegengordijnen

Onze luxe vliegengordijnen zijn gemaakt van hulzen van hoogwaardig kunststof met een hout-look. Van licht beuken tot donker mahonie. Perfect voor interieurstijlen met veel natuurlijke materialen. De robuuste hulsjes van dit vliegengordijn zijn ongeveer 6 centimeter lang en kunnen goed tegen een stootje. Dankzij de luxe afwerking blijven ze extra lang mooi. Kies voor een naturel effen gordijn, of maak een statement met een opvallende print.

 

Weg met de vliegen!

Dit luxe vliegengordijn heeft slierten die dicht op elkaar hangen. Zo krijgen vliegen geen kans om er tussendoor te glippen. Ook andere vliegende insecten, zoals bijen, hommels en wespen, houd je zo makkelijk buiten de deur. Een vliegengordijn is bovendien een bijzonder diervriendelijke optie. En ook nog eens een hele fraaie, als je kiest voor een luxe vliegengordijn.

Zet zelf je vliegengordijn in elkaar

Onze luxe vliegengordijnen komen standaard in een doe-het-zelf-pakket. Je rijgt de hulzen van je luxe vliegengordijn dan zelf aan elkaar met roestvrijstalen ringetjes. Met onze duidelijke instructie is dat een fluitje van een cent, het kost alleen even wat tijd. De afmetingen geef je zelf aan ons door. Hulp nodig met het opmeten van je deurkozijn? Bekijk dan onze meetinstructies

Liever een kant-en-klaar gordijn? Kijk dan eens naar onze kralen vliegengordijnen, aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen of kattenstaart vliegengordijnen.

Effen vliegengordijn of statementprint

Onze luxe vliegengordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, dankzij de prachtige houttinten. Kies voor stoer donkerbruin, fris en licht beige of diep roodbruin. Houd je van een speels effect? Onze luxe vliegengordijnen zijn ook verkrijgbaar met verspringende hulzen of met een grote print. Bijvoorbeeld een grote palmboom of sierlijke Franse lelie.

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9 (977 reviews)
Kiyoh

Gegevens worden opgehaald