Luxe vliegengordijn

Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een luxe vliegengordijn volledig op maat laten maken. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan luxe vliegengordijnen die op een efficiënte, maar diervriendelijke manier vliegende insecten buiten uw huis houden. U bent bij ons verzekerd van kwaliteitsmateriaal, snelle levering zonder verzendkosten.

Vliegengordijnen
Vliegengordijnen Expert heeft al jaren een uitgebreid assortiment aan vliegengordijnen van uitsluitend eersteklas materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor een luxe vliegengordijn. Dit gordijn is opgebouwd uit 6 cm lange hulsjes van hard kunststof waaraan gegalvaniseerde (roestvrije) haakjes zijn geregen. Bij ons kunt u deze luxe gordijnen bestellen in allerlei verschillende soorten houttinten. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen en keuze aan ons door te geven en wij produceren voor u het perfecte gordijn. Wij leveren dan een doe-het-zelfpakket. U kunt het gordijn eenvoudig aan uw kozijn monteren. Ook is het mogelijk om een, iets duurder, kant-en-klaar pakket te bestellen.

Contact
Een luxe vliegengordijn kunt u op maat laten maken bij Vliegengordijnen Expert. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492-320819 of stuur een e-mail naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. Als u het gordijn online bestelt, heeft u het al binnen drie werkdagen in huis. Het is echter ook mogelijk om onze gordijnen via enkele dealers en markten aanschaffen.

Kies je soort vliegengordijn