Kunststof vliegengordijnen

Wel frisse lucht, geen vliegen of andere vliegende insecten in huis. Met een kunststof vliegengordijn laat je zorgeloos je tuin- of balkondeur openstaan op lekkere zomerse dagen. Onze ijzersterke kunststof vliegengordijnen laten bovendien veel licht door, omdat ze semi-transparant zijn. Extra genieten van het mooie weer, dus!

Zeer effectief tegen vliegen

Het grote geheim van onze kunststof vliegengordijnen? Dat zijn de slierten die door een zorgvuldige ophanging heel nauwsluitend zijn. Doordat ze van stevig kunststof zijn gemaakt, blijven ze ook mooi strak hangen. Zo ziet je kunststof vliegengordijn er altijd netjes uit én houdt ‘ie vliegen en andere vliegende insecten uitstekend buiten.

Alleen nog even ophangen

Wij leveren onze kunststof vliegengordijnen kant-en-klaar. Je kunt kiezen voor een standaardmaat of een op maat gemaakt vliegengordijn, afhankelijk van de deur. Hulp nodig met het opmeten van je deurkozijn? Bekijk dan onze meetinstructies. Zo weet je zeker dat je kunststof vliegengordijn straks goed past! Handig om te weten: je kort de kunststof vliegengordijnen makkelijk zelf in met een schaar.

Volop keuze

Transparant met een kleurtje, een bijzondere vorm of een speels glittereffect: wij hebben voor elk interieur het perfecte kunststof vliegengordijn. Extra fijn is dat onze kunststof vliegengordijnen bijzonder scherp geprijsd zijn. Dat is voordelig genieten!

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9 (977 reviews)
Kiyoh
27 van in totaal 27 producten getoond pm

Filter

Afmeting
Kleuren
Kant-en-Klaar
Motief
Stijl

Gegevens worden opgehaald