Hulzengordijn

Een hulzengordijn, dat u beschermt tegen binnenvliegende insecten, kunt u volledig op maat laten maken bij Vliegengordijnen Expert. Bij ons heeft u de keuze uit hulzen vliegengordijnen van verschillende kleuren, motieven en prijsklassen, zodat het juiste gordijn er altijd tussen zit. U bent bij ons verzekerd van eersteklas materiaal, snelle levering zonder verzendkosten.

Vliegengordijnen
Bij Vliegengordijnen Expert heeft u de keuze uit vliegengordijnen van verschillende materialen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een hulzengordijn, het voordeligste type gordijn uit ons assortiment. Hulzen vliegengordijnen zijn opgebouwd uit 6 cm lange hulsjes van hoogwaardig en flexibel kunststof polyethyleen. Een groot voordeel van dit materiaal is dat als de slierten tussen de deur komen, dit de hulsjes niet beschadigt. Het gordijn is ook eenvoudig in elkaar te zetten, aan de hand van het doe-het-zelfpakket dat wij bij u afleveren. Het is echter ook mogelijk om een kant-en-klaar pakket te bestellen. Wij zorgen ervoor dat het gordijn volledig op maat en naar wens bij u wordt afgeleverd.

Contact
Een kwalitatief goed en op maat gemaakt hulzengordijn bestelt u voordelig bij Vliegengordijnen Expert. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op via 0492-320819 of stuur een e-mail naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt het gewenste gordijn eenvoudig online bestellen. U hebt de bestelling dan binnen drie dagen in huis. Er zijn echter ook enkele dealers of markten die onze gordijnen verkopen.