Hulzen vliegengordijnen

Hulzen vliegengordijnen bestaan – de naam zegt het al – uit kleine hulzen. Deze hulsjes zijn ongeveer 6 centimeter lang. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen dat heel lang meegaat en mooi blijft. Omdat deze kunststof zowel stevig als flexibel is, kunnen de hulzen goed tegen een stootje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de hulzen van je vliegengordijn beschadigen als er een keer een sliert tussen de deur komt te zitten. Zo geniet je jarenlang van je vliegengordijn!

Perfecte bescherming tegen vliegen

De slierten met smalle hulsjes hangen heel dicht tegen elkaar aan, waardoor ze vliegen en andere vliegende insecten, zoals bijen of wespen, uitstekend weren. Extra leuk is dat dit het mogelijk maakt om met bijzondere motieven te werken. Bijvoorbeeld van dieren, bloemen of abstracte patronen. Het hulzen vliegengordijn is dan ook niet voor niets ons meest populaire vliegengordijn!

Zelf het vliegengordijn rijgen

De hulzen van dit vliegengordijn zitten aan elkaar vast met kleine roestvrij stalen (gegalvaniseerde) haakjes. Kies je voor een doe-het-zelf-pakket? Dan rijg je jouw eigen vliegengordijn zelf aan elkaar. Dat is dankzij onze duidelijke instructie heel eenvoudig, maar kost wel even wat tijd. Het grote voordeel is dat je het vliegengordijn zelf iets smaller of korter kunt maken. Je kunt er ook voor kiezen om je hulzen vliegengordijn kant-en-klaar te laten leveren.

Of kijk eens naar onze kant-en-klare kralen vliegengordijnen, aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen of kattenstaart vliegengordijnen.

 

Uitgebreid assortiment

Ons hulzen vliegengordijn is beschikbaar in vele kleuren en patronen. Wil je een speels effect? Kies dan voor een verspringend hulzenpatroon of een grote print. De meeste modellen zijn beschikbaar in de standaard afmeting van 90 x 210 centimeter, maar afwijkende afmetingen zijn geen enkel probleem. Let wel op: de levertijd is bij vliegengordijnen met een niet-standaard maat iets langer. Ga uit van minimaal 10 werkdagen.

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9 (977 reviews)
Kiyoh
141 van in totaal 141 producten getoond pm

Filter

Afmeting
Kleuren
Kant-en-Klaar
Motief
Stijl

Gegevens worden opgehaald