Kattenstaart vliegengordijnen

Wie aan vliegengordijnen denkt, denkt al gauw aan gezellige kattenstaart vliegengordijnen. Niet voor niets, want kattenstaart vliegengordijnen bieden een voordelige en vertrouwde bescherming tegen vliegen. Zacht en sterk, en supermakkelijk op te hangen en weer op te bergen!

Geen vliegen, geen inkijk

Waar sommige vliegengordijnen licht doorlaten, hebben kattenstaart vliegengordijnen juist een licht verduisterende werking. Fijn als je jouw huis lekker donker en koel wilt houden, of als je geen zin hebt in pottenkijkers. Vliegen en ander ongedierte zien het gordijn als een barrière en blijven zo mooi buitenshuis!

Zelf op maat maken

Wij leveren onze kattenstaart vliegengordijnen kant-en-klaar in twee standaardmaten. Met een schaar knip je ze vervolgens eenvoudig perfect op maat. Hulp nodig met het opmeten van je deurkozijn? Bekijk dan onze meetinstructies. Zo weet je zeker dat je kattenstaart vliegengordijn niet te klein is!

Zacht en sterk

Kattenstaart vliegengordijnen zijn heerlijk zacht. Je loopt er makkelijk doorheen, zonder dat er iets blijft haken. Daarmee zijn deze vliegengordijnen perfect voor mensen met kinderen of huisdieren. Verkrijgbaar in neutrale tinten of vrolijke kleurtjes. Je krijgt bovendien een mooie opberghoes bij je vliegengordijn cadeau. Zo berg je ‘m veilig op in de koude maanden.

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9 (977 reviews)
Kiyoh

Gegevens worden opgehaald