Slierten gordijn

Voor een op maat gemaakt slierten gordijn voor het buiten houden van vliegende insecten, kunt u terecht bij Vliegengordijnen Expert. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vliegengordijnen die op decoratieve, diervriendelijke en efficiënte manier een barrière vormen voor alle vliegende insecten.

Hulzen gordijnen
Vliegengordijnen Expert heeft al jaren een ruim aanbod aan vliegengordijnen die worden geproduceerd van uitsluitend eersteklas materialen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een slierten gordijn. Een slierten gordijn is het meest voordelige soort vliegengordijn. Dit type gordijn, ook wel hulzen gordijn genoemd is opgebouwd uit 6 cm lange hulsjes van hoogwaardig en flexibel kunststof polyethyleen. Een groot voordeel van dit type is dat als de slierten tussen de deuren komen, de hulsjes niet beschadigd raken. Dit verlengt uiteraard de levensduur. Bij ons kunt u kiezen uit tal van kleuren, motieven en prijsklassen, zodat u altijd het gordijn vindt dat bij u past. Wij maken het gordijn vervolgens op maat voor u en leveren het binnen drie dagen bij u af als doe-het-zelfpakket. U kunt echter ook een kant-en-klaar gordijn bestellen.

Contact
Een op maat gemaakt slierten gordijn van Vliegengordijnen Expert helpt u op een efficiënte manier vliegende insecten buiten te houden. Meer informatie kunt u verkrijgen door contact met ons op te nemen via 0492-320819 of info@vliegengordijnenexpert.nl. Naast online bij ons bestellen, is het echter ook mogelijk om onze gordijnen via enkele dealers en markten aan te schaffen.

Kies je soort vliegengordijn