Vliegengordijn maken

Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een vliegengordijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal op maat laten maken. Wij hebben een ruim assortiment aan vliegengordijnen die verschillen qua materiaal, prijsklasse, kleur en motief. Wij kunnen het vliegengordijn volledig op maat van het kozijn maken. Bij ons bent u verzekerd van goede en mooie gordijnen en korte levertijden. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.

Vliegengordijnen
Met de vliegengordijnen van Vliegengordijnen Expert kunt u op een decoratieve, efficiënte en diervriendelijke manier vliegende insecten buiten houden. U kunt bij ons kiezen uit vliegengordijnen van de volgende materialen:

  • Hulzen;
  • Houtlook;
  • Kralen;
  • Aluminium;
  • Kunststof.

Als u het moeilijk vindt om te kiezen welk materiaal het meest geschikt is voor uw kozijn, geven wij u graag deskundig advies. Als u daarnaast ook de maten van uw kozijn doorgeeft, kunnen wij voor u het perfecte vliegengordijn op maat maken. Binnen drie dagen wordt uw bestelling bij u als een handig doe-het-zelfpakket of als kant-en-klaar gordijn afgeleverd. Dit hangt af van het type gordijn.

Contact
Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een vliegengordijn van kwaliteitsmateriaal volledig op maat laten maken. Voor meer informatie, kunt u terecht op telefoonnummer 0492-320819 of e-mailadres info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt het gordijn op een eenvoudige en veilige manier via onze site bestellen, maar onze gordijnen worden ook aangeboden door verschillende dealers en markten. 


De verschillende soorten vliegengordijnen