Kattenstaart gordijn

Een volledig op maat gemaakt kattenstaart gordijn om vliegende insecten buiten te houden, kunt u bestellen bij Vliegengordijnen Expert. Wij hebben een ruim aanbod aan hulzen gordijnen voor aan uw kozijn, die ervoor zorgen dat vliegende insecten niet in uw huis komen. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit qua materiaal en een snelle levering zonder extra verzendkosten.

Vliegengordijnen
Met een kattenstaart gordijn van Vliegengordijnen Expert, kunt u op een decoratieve, maar ook efficiënte manier vliegende insecten buiten de deur houden. Een kattenstaart gordijn valt bij ons in de categorie kattenstaart vliegengordijnen. Dit voordelige type heeft als grote voordeel dat als de sliert(en) tussen de deuren komen, de staarten niet beschadigd raken. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kleuren kattenstaarten vliegengordijnen. U hoeft alleen maar uw keuze en de afmetingen te geven en wij zorgen voor het perfecte passende gordijn. Na bestelling leveren wij bij u een kant en klaar gordijn af.  

Contact
Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een op maat gemaakt kattenstaart gordijn van toonaangevende kwaliteit direct online bestellen. U heeft uw aankoop dan binnen drie dagen in huis. Er zijn echter ook enkele dealers of markten die onze gordijnen verkopen. Meer informatie over ons kunt u krijgen door contact met ons op te nemen via 0492-320819 of stuur ons een e-mail. Ons e-mailadres is: info@vliegengordijnenexpert.nl.

Kies je soort vliegengordijn