Aluminium vliegengordijn

Voor een aluminium vliegengordijn van hoge kwaliteit, kunt u terecht bij Vliegengordijnen Expert. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vliegengordijnen, die op een decoratieve, diervriendelijke en efficiënte wijze vliegende insecten buiten de deur houden. Al onze gordijnen zijn op maat te maken, waardoor u ervan verzekerd bent dat het ook op uw kozijn te monteren valt.

Vliegengordijnen
Bij Vliegengordijnen Expert kunt u kiezen uit vliegengordijnen in verschillende kleuren en motieven, materialen en prijsklassen. Zo kunt u bij ons onder meer een aluminium vliegengordijn bestellen. Dit type gordijn bestaat uit aluminium verbindingen waardoor er een zeer exclusief en transparant effect wordt verkregen. Deze gordijnen kunt u bij ons op maat verkrijgen in verschillende geanodiseerde kleuren, zoals onder anderen:

  • Zilver;
  • Goud;
  • (licht) blauw;
  • Antraciet;
  • Oranje.

Het extra laagje wat op het gordijn zit door het anodiseren, verhoogt de levensduur. Onze aluminium vliegengordijnen worden gemonteerd bij afgeleverd, u hoeft ze alleen nog maar in het kozijn te hangen. Op onze site kunt u zien hoe u aan de juiste maten voor het gordijn komt.

Contact
Een aluminium vliegengordijn van uitstekende kwaliteit en lange levensduur, bestelt u bij Vliegengordijnen Expert. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via 0492-320819 of stuur een e-mail naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt een aluminium vliegengordijn online bestellen, maar u kunt ook kijken of er een dealer of markt waar onze gordijnen worden verkocht bij u in de buurt is.


De verschillende soorten vliegengordijnen