Vliegengordijn

Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een vliegengordijn volledig op maat laten maken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan vliegengordijnen, die variëren in prijs, materiaal, kleur en motief. Onze gordijnen zijn uitsluitend van eersteklasmateriaal, en zijn veelal ook goed betaalbaar. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een snelle levering en geen verzendkosten.

Gordijnen
Vliegengordijnen Expert heeft een ruim aanbod aan vliegengordijnen van verschillende typen, uitsluitend eersteklas, materialen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een vliegengordijn van:

 

  • Hulzen;
  • Houtlook;
  • Kralen;
  • Aluminium;
  • Kunststof;

Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen en wij zijn u graag van dienst met deskundig advies over welk materiaal het best voor uw huis geschikt is. Als u de keuze heeft gemaakt, maken wij het vliegengordijn volledig op maat voor u. Op onze site kunt u zien hoe u op een nauwkeurige manier de afmetingen van uw kozijn kunt bepalen. Het ligt vervolgens aan het type gordijn of wij een eenvoudig in elkaar te zetten doe-het-zelfpakket of een kant-en-klaar gordijn bij u leveren.

Contact
Voor een op maat gemaakt vliegengordijn van topkwaliteit, kunt u terecht bij Vliegengordijnen Expert. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492-320819 of stuur een e-mail naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt het gordijn via onze site bestellen, maar onze gordijnen zijn ook te koop bij enkele dealers en markten.

Kies je soort vliegengordijn