Insectengordijn

Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een insectengordijn volledig op maat laten produceren. Wij werken enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan vliegengordijnen. Met een goed insectengordijn kunt u uw huis op een decoratieve, diervriendelijke en efficiënte manier vrijwaren van binnenvliegende insecten. 

Gordijnen
Vliegengordijnen Expert heeft een ruim aanbod aan vliegengordijnen die onder meer verschillen in type materiaal. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende eersteklas materialen voor een insectengordijn:

  • Hulzen;
  • Houtlook;
  • Kralen;
  • Aluminium;
  • Kunststof.

Binnen deze categorieën kunt u ook nog een keuze maken uit verschillende kleuren en motieven. Voor al deze materialen geldt dat ze allen hun voordelen en unieke eigenschappen hebben. Wij zijn u graag van dienst met advies over welk gordijn het best bij uw huis past. Via onze site kunt u zien hoe u zo correct mogelijk de afmetingen van het gordijn kunt bepalen. Wij leveren uw bestelling namelijk als eenvoudig doe-het-zelfpakket of als een kant-en-klaar gordijn.

Contact
Een volledig naar wens gemaakt insectengordijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal, kunt u aanschaffen bij Vliegengordijnen Expert. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492-320819 of stuur een e-mail naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. U kunt het gewenste gordijn bij ons eenvoudig en veilig online bestellen, waarna u het binnen drie dagen in huis heeft. Ook zijn er enkele dealers of markten die onze gordijnen verkopen.


De verschillende soorten vliegengordijnen