Deurgordijn

Bij Vliegengordijnen Expert kunt u een deurgordijn bestellen die vliegende insecten op een decoratieve, diervriendelijke en efficiënte manier buiten houden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gordijnen, die wij voor u op maat kunnen maken. Het deurgordijn wordt binnen drie werkdagen geleverd. Wij rekenen geen verzendkosten.

Gordijnen
Met een deurgordijn van Vliegengordijnen Expert houdt u op een diervriendelijke manier alle ongewenste vliegende insecten buiten uw huis. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vliegengordijnen, gemaakt van de volgende materialen:

  • Hulzen;
  • Houtlook;
  • Kralen;
  • Aluminium;
  • Kunststof.

Al deze typen materialen hebben hun eigen voordelen en binnen deze categorieën kunt u ook weer een keuze maken uit verschillende kleuren, motieven en prijsklassen. Als u uw keuze heeft gemaakt, is het belangrijk dat u het kozijn opmeet. Zo kunnen wij een deurgordijn precies op maat maken. Onze gordijnen worden als een doe-het-zelfpakket opgestuurd of als kant-en-klaar gordijn.

Contact
Een deurgordijn voor het buiten houden van vliegende insecten, kunt u op maat laten maken door Vliegengordijnen Expert. Meer informatie kunt u verkrijgen door contact met ons op te nemen via 0492-320819. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@vliegengordijnenexpert.nl. Via onze site kunt u de gordijnen eenvoudig online bestellen, maar er zijn ook dealers of markten waar onze gordijnen worden verkocht.

Kies je soort vliegengordijn


Gegevens worden opgehaald