Veelgestelde vragen


 1. Wat is de levertijd van een besteld Vliegengordijn?
  Als u het vliegengordijn voor 12.00 uur besteld, leveren wij het de volgende dag uit. U kunt dus spreken over een 24-uurs service op werkdagen, van , maandag tot vrijdag.
 1. Wat is de fabrieksgarantie van een Vliegengordijn?
  Alle vliegengordijnen van de Vliegengordijnenexpert, worden standaard geleverd met een garantie van 5 jaar, op vertoon van uw aankoopbon, deze sturen wij altijd mee en krijgt u in uw mailbox.
 1. Wat houd een doe-het-zelf vliegengordijn in?
  Als u kiest voor een bouwpakket of te wel doe het zelf, dan krijgt u alle materialen los geleverd. Losse haken, hulzen en ophanghaken. U rijgt het gordijn volgens bijgeleverd patroon, tot de door u doorgeven maatvoering. Hulzen en Luxe vliegengordijnen zijn standaard doe het zelf pakketten, of u moet bestellen onder het kopje kant en klaar. Wilt u motieven kant en klaar die hier niet bij staan, vraag het dan aan via ons contactfomulier.
 1. U wilt u vliegengordijn veranderen, misschien door verhuizing, ander patroon, kleurtje?
  U kunt via onze webwinkel los materiaal bestellen, alle artikelen vindt u onder de categorie: LOS MATERIAAL. Twijfelt u over maatvoeringen, dan kunt u via het Contactformulier een bericht achterlaten, wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.
 1. Ik wil de vliegengordijn graag zien, kan dit?
  Ja dat kan, in Helmond hebben wij een Showroom, waar +/- 75 gordijnen te zien zijn, alle varianten hebben wij daar hangen en ook op voorraad. Wij zijn open van Di. t/m Za, van 10.00 - 17.00 uur of op afspraak: 0492 320819.
 1. Wat als mijn aangekochte vliegengordijn niet is zoals ik verwachte?
  Volgens de wet koop op afstand heeft u als consument recht op een bedenktijd van 7 werkdagen, waarbinnen de overeenkomst zonder opgaaf van reden ontbonden kan worden. Met uitzondering van kralen en kunststof maat werk vliegengordijnen deze kunnen wij niet retour nemen. Twijfelt u over kleuren, u kunt altijd via het contact formulier een monster stukje opvragen. Retour sturen is op eigen kosten.
 1. Mijn deur heeft geen standaardmaat kan ik dan toch via uw site een vliegengordijn bestellen?
  Alle vliegengordijnen in het assortiment van de Vliegengordijnenexpert zijn in iedere gewenste breedte en hoogte te bestellen. Dus voor iedere wens, maat een bijpassend vliegengordijn.
 1. Heeft u ook goedkopere vliegengordijnen?
  Als u naar www.vliegengordijn-outlet.nl gaat, dit kan ook via Vliegengordijnenexpert, dan ziet u vliegengordijnen in een lagere prijsklasse. Waaronder de bekende kattenstaart en de goedkopen pvc vliegengordijnen.
 1. Mijn gordijn hangt al enkele jaren, nu wil ik het schoonmaken, hoe kan ik dit het beste doen?
  Wanneer u geen motief heeft in uw vliegengordijn dan haalt u de lengtebanen eraf; u maakt twee helften; u doet een washandje over de ophanghaakjes en vervolgens één helft in een kussensloop stoppen, dit met een veter stevig vastbinden en u kunt het in de wasmachine op 40º wassen; vervolgens weer ophangen om te laten drogen. Wanneer u wel een motief heeft in uw vliegengordijn dan moet u, voordat u de lengtebanen eraf haalt, vooraf een veter door één of twee rijen oogjes halen, dit is heel belangrijk, want dan blijft het motief op volgorde zitten en vervolgens doet u hetzelfde als hierboven omschreven. Bovenstaand geldt alleen voor de hulzen en luxe vliegengordijnen. Voor de Aluminium, Kunststof en kralen vliegengordijn, deze kunt u het beste met een vochtige doek afnemen. Dus niet in de wasmachine.