Betalingsmogelijkheden

Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij Vliegengordijnenexpert.nl veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Ogone. Het daarom mogelijk dat je de naam van Ogone tegenkomt op je rekeningafschrift. Ogone is op dit moment één van de meest veilige en betrouwbare betaalproviders. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de SSL-methode verstuurd. 


iDeal

Betalen met iDeal

Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:

 • Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij een Nederlandse bank kun je gebruik maken van iDEAL.
 • Zodra je bij de kassa op "Naar betalen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal.
 • Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
 • Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
 • Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Vliegengordijnenexpert.nl krijgt het bericht dat de aankoop is betaald.
 • Direct daarna starten we met de uitvoering van je bestelling. 

Overschrijving

Betalen via overschrijving

U kunt natuurlijk ook het bedrag zelf overmaken op onze Rabobank rekening o.v.v. uw ordernummer. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Bij een bestelling via onze webwinkel ontvangt u automatisch een email met betalingsgegevens.

Overschrijvingen op deze manier kunnen 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen, houd u hier rekening mee.


Creditcard

Betalen met Creditcard

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, en MasterCard. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op je creditcardrekening. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Vliegengordijnexpert.nl heel veilig.


PayPal

Betalen met PayPal

Zodra je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je al aangemeld bent bij PayPal kan je direct inloggen en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kan je je aanmelden als gast of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.


Bancontact/Mister Cash

Betaling via Bancontact/Mister Cash

 • Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij een Belgische bank,  Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kun je gebruik maken van Bancotact/MisterCash.
 • Zodra je bij de kassa op "Naar betalen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode Bancotact/MisterCash.
 • Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
 • Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
 • Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Vliegengordijnenexpert.nl krijgt het bericht dat de aankoop is betaald.
 • Direct daarna starten we met de uitvoering van je bestelling.

Giropay

Betalen via GiroPay

Giropay is alleen mogelijk vanuit Duitsland. Bij GiroPay kunt u direct na het bestelproces de betaling afhandelen bij uw eigen bank. Uw bank dient wel deel te nemen aan GiroPay en uw bankrekening dient te beschikken over internetbankieren. U rekent af in een beveiligde betaalomgeving van uw bank. Het voordeel van betalen met GiroPay is dat de betaling binnen enkele minuten zichtbaar is voor ons zodat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Aan de betalingen via Giropaybetaling zijn echter wel kosten verbonden, deze bedragen {extrakosten} Uw Giropay betaling gaat bij ons via de Ogone Payment Server.