Deurgordijnen kopen

Last van vliegen, wespen en andere insecten in huis? Maar wil je wel graag je deuren openzetten als het lekker weer is? Dan is een deurgordijn echt iets voor jou. Met een deurgordijn zorg je voor ventilatie in huis, maar houd je ongewenste insecten buiten de deur.

Deurgordijnen noemen we ook wel horgordijnen, vliegengordijnen of kralengordijnen. Je maakt ze eenvoudig vast aan de bovenkant van je deuropening. Wil je een deurgordijn kopen? Bij ons vind je een groot assortiment deurgordijnen.

9
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op Kiyoh Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9
Kiyoh

Welke soort deurgordijn past bij jou?

Wij snappen dat je niet alleen een functioneel deurgordijn wilt, maar ook een deurgordijn dat past bij jouw interieur en smaak. Daarom vind je bij ons volop verschillende deurgordijnen. We vertellen je kort wat meer over ons aanbod. Zo vind je snel het deurgordijn dat bij jou past!

Hulzen deurgordijnen

Een hulzen deurgordijn bestaat uit kleine hulsjes. Deze zijn sterk, maar flexibel. We hebben deze deurgordijnen in allerlei kleuren, maar ook in een luxe houtlook. Je kunt een effen hulzen deurgordijn kopen, maar ook een hulzen deurgordijn met een leuk patroon.

Bekijk onze hulzen deurgordijnen of onze luxe hulzen deurgordijnen

Kralen deurgordijnen

Met een kralen deurgordijn maak je echt een statement. Ga jij voor een explosie van kleur, of liever voor stijlvol en sjiek? Met een kralen deurgordijn kun je alle kanten op. Het gordijn bestaat uit kralen die om een ijzerdraad worden gesmolten. Heel stevig en duurzaam!

Bekijk onze kralen deurgordijnen

Aluminium deurgordijnen

Voor wie veel licht belangrijk vindt, zijn aluminium deurgordijnen een uitstekende keus. Deze deurgordijnen bestaan uit open schakels. Daarmee houden de gordijnen de vliegen buiten, zonder te veel licht te blokkeren. Over licht gesproken: aluminium is een sterk, maar heel licht materiaal. Je loopt er dus zó doorheen.

Bekijk onze aluminium deurgordijnen

Kunststof deurgordijnen

Ook deurgordijnen van kunststof laten veel licht door. Deze deurgordijnen bestaan uit strengen van duurzaam kunststof. Stevig en sterk, en heel effectief tegen vliegen en andere insecten.

Bekijk onze kunststof deurgordijnen

Kattenstaart deurgordijnen

Heb je liever iets meer privacy of bescherming tegen de felle zon? Kies dan voor een kattenstaart deurgordijn. Gemaakt van zachte slieren. Ook deze deurgordijnen hebben we in allerlei kleuren.

Bekijk onze kattenstaart deurgordijnen

Kies je soort Deurgordijn

Deurgordijn kopen? Bij ons heb je volop keus. Klik op een categorie en ontdek ons ruime aanbod Deurgordijnen.


Gegevens worden opgehaald